Az Inda gépházblogja

Próbáld ki az Indaboxot nyereményjáték játékszabályzata

 

Próbáld ki az Indaboxot és nyerj Samsonite táskát! játékszabályzat
 
1. A játék időtartama 2013. szeptember 30. – 2013. október 21.
 
2. A játék szervezője az Inda-Labs Zrt. (Székhely: 1033 Budapest, Flórián tér 1. Cégjegyzékszám: 01-10-045996 Nyilvántartó bíróság: Fővárosi Törvényszék, mint Cégbíróság, továbbiakban: Szervező)
 
3. Nyeremények

- 1 db Short-Lite cabin luggage

- 1 db Pro DLX3 Laptop backpack L 15.6”

- 2 db Freelifer II. laptop boardcase

- 1 db Motio rolling tote 17.3”

4. Nyereményadó A nyereményt terhelő adó vonzatát a magyar törvényeknek megfelelően a Szervező lerója, így a nyertest nem terheli nyereményből adódó fizetési kötelezettség, azonban viselnie kell a nyeremény átvételével kapcsolatos költségeket (pl. útiköltség, postaköltség).

5. A részvétel feltétele A részvétel feltétele, hogy a felhasználó az Inda-Labs Zrt. szolgáltatásainak regisztrált felhasználója legyen. A regisztrációra a játék során a Szervező lehetőséget biztosít. A játékban nem vehetnek részt a Szervező és a Lebonyolító vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ (b) bekezdése).

A játékról a Szervező Inda-Labs Zrt. szolgáltatásai regisztrált felhasználóinak hírlevélben küld értesítést, valamint hirdetést közöl a saját és a CEMP csoport felületein.

A játékban mindenki automatikusan részt vesz, aki a játék időtartama alatt legalább egyszer Indapass belépéssel használja az Indabox (http://http://indabox.hu/) szolgáltatást, azaz segítségével bármilyen méretű fájlt feltölt és a szolgáltatásban elérhető bármely módon megoszt. A játékos nyerési esélye minden új fájl feltöltésével és megosztásával eggyel nő, a megnövelt esélyszorzók összeadódnak.

6. A nyertesek kiválasztása A játék nyertesei gépi sorsolással kerülnek kiválasztásra, azon játékosok közül, akik a játék időtartama alatt legalább egyszer Indapass belépéssel használják az Indabox szolgáltatást, azaz segítségével bármilyen méretű fájlt feltöltenek és a szolgáltatásban elérhető bármely módon megosztanak.

A sorsoláson a nyeremények tekintetében 1 fő tartalék nyertes kerül kisorsolásra, aki előre lép, amennyiben az eredetileg kisorsolt nyertesek nem felelnek meg a jelentkezés feltételeinek, vagy a nyereményüket az értesítést követő 30 napon belül nem veszik át.

7. A sorsolás időpontja 2013. október 22. 12:00. A sorsolás helyszíne: a Szervező irodája (1033 Budapest, Flórián tér 1. )

8. A nyertesek értesítése, a nyeremény átadása A nyerteseket e-mailben a Szervező értesíti a nyeremény átvételének módjáról és idejéről, legkésőbb 2013. október 25. éjfélig. A nyertesek nevét a Szervező (Inda-Labs Zrt. az általa üzemeltetett oldalakon is közzé teszi. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes neve jelenik meg. A nyeremények átadása személyesen illetve postai úton történhet.

9. Adatkezelés Az Inda-Labs Zrt. gondoskodik a játék során rendelkezésére bocsátott adatok biztonságáról, megfelelő technikai feltételek, és eljárási szabályok alkalmazásával biztosítja a tudomására jutott adatok védelmét, hogy azok jogosulatlan felhasználására ne kerülhessen sor, illetve jogosulatlan harmadik személyek birtokába ne juthassanak. Az Inda-Labs Zrt. adatkezelési nyilvántartási azonosító száma: 02645-0001

10. Játékszabályzat elfogadása A játékban való részvétellel a játékos kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadja a fenti feltételeket. Kijelenti továbbá, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

 

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása