Az Inda gépházblogja

A Blog.hu címlap és a közéleti-politikai véleményposztok viszonya

Az Inda-Labs Zrt. álláspontja a szerkesztett tartalmi ajánlóiban, és a Blog.hu címlapján megjelenő közéleti-politikai témájú blogbejegyzésekkel kapcsolatban.

Főszabályként röviden

a közéleti-politikai véleményposztokban foglaltak semmi esetre sem a mi, a Blog.hu, a címlap szerkesztőségének, vagy az Inda-Labs Zrt.-nek, esetleg az Index.hu-nak a véleményét tükrözik.

tl;dr

A magyar web egyik leglátogatottabb oldalaként a Blog.hu nyitott, ingyenes platform bárki számára, aki ötleteit, véleményét, tudását, élményeit magának gyűjtené saját blogján, megosztaná kisebb közösségével vagy a nagyvilággal. Olvasóinknak kézzel kurált tartalmi ajánlóinkban, az Index.hu nyitóoldalán, és saját címlapunkon is kínáljuk a Blog.hu színes, érdekes, független civil tartalmait, a népi internet legjavát.

A nagy nyilvánossághoz mérten figyelemmel és felelősséggel. Az Inda-Labs Zrt./Blog.hu felhasználási feltételei nem tűrik a jogsértő tartalmakat, a Blog.hu csapata pedig tartózkodik a szélsőségektől, így a trágár vagy sértő megnyilvánulásoktól, és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy felismerjük és meggátoljuk az álhírek terjedését.

A címlapra kerülő közéleti blogbejegyzésekről végső soron mindig az olvasók döntik el, mennyire érdekesek. A mi dolgunk, hogy a naponta születő rengeteg véleményposztból címlapon ajánljuk azokat, amelyek a legtöbb olvasót érdekelhetik nagy forgalmú felületeinken. Azért, hogy megóvjuk olvasóinkat és tartani tudjuk a magunkkal szemben állított minőségi elvárásokat,

a közéleti blogposztokat mostantól önálló, saját szekcióban, a Közélet nevű címlaprészlegben kínáljuk az Index címlapján.

Miért van erre szükség? A Blog.hu-n hagyományosan jelen vannak és fáradhatatlanul publikálnak közéleti-politikai témában bloggereink. Tartalmaikat keresik, olvassák, a kommentszekcióban pedig gyakran az olvasók is megmondják a magukét. Véleményműfajról lévén szó a szerzők és hozzászólók gyakran fogalmaznak karcosan, az ellenvéleményből viták, majd csaták is kialakulnak, ahogy ez lenni szokott, mikor emberek nem értenek egyet. Amikor viszont repkednek a sértések, lesz aki egy ponton úgy gondolja, hogy amit a monitoron lát, az már jogsértés. Bár a Blog.hu szabályzata nem tűr semmilyen jogsértő tartalmat, nem ritka, hogy az olvasó bizonyos kijelentéseket mégis annak tart. Ilyesmire vonatkozó bejelentések gyakran landolnak szupportládánkban, a kezelésükre megvan a megfelelő eljárásrendünk.

Ezeket a posztokat olvasóink sokan keresik, ők ezentúl biztosan, ugyanott találják meg a mindennapi véleménybetevőt.

A vélemény pedig olyan marad, mint a vélemény. Mindenkinek van, és mindenki elmondhatja. Maga már blogol?

Nem találtál választ? Írj nekünk! Írok nektek!
süti beállítások módosítása